Veckans soppor

Måndag 20 Toscansk soppa* med aioli

Tisdag 21 Röd linssoppa* med färskost

Onsdag 22 Fänkål&saffranssoppa med olivröra

Torsdag 23 Kikärtscurry* med gräddfil

Fredag 24 och lördag 25 Rotsakssoppa med parmesanost

*vegansk

Dagar då soppan inte är vegansk har vi ändå några portioner mjölkfri soppa. Sopporna är glutenfria (Utom asiatisk och minestrone) och vi har olika glutenfria knäckebröd att erbjuda.

Bröd och smör, kranvatten, kaffe/te och mandelskorpa ingår. Priset är 65 kr, att ta med kostar 55 kr. Det finns 10-soppkort att köpa, äta här 585 kr, ta med 495 kr. Studentrabatt 10% Välkomna!

4 kommentarer till Veckans soppor

 1. Maria Lindstam skriver:

  Hej,

  Jag ska ha en nätverkslunch om tre veckor och undrar hur långt i förväg jag behöver beställa och vad priset ligger på för att beställa lunch till fler personer och att hämta alt. om ni levererar? Som det ser ut nu tror jag att vi blir 10-20 personer.

  Tack på förhand!
  Mia Lindstam
  0761-626482

 2. Karin Magnusson skriver:

  Hej!

  Finns det några alternative till dagens soppa på torsdag? Vi tänkte komma och äta lunch hos er och en av oss är allergisk mot tomat.

  MVH, Karin

 3. Cecilia skriver:

  Trevligt med ett ställe som lagar god soppa. Ska komma till er snart. Saknas bra/genuina matställen i Norrköping så ni är välkomna!!

 4. Dayrene Martin skriver:

  Trevlig personal, mysig ställe och jätte gott meny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>